سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کانون الغدیر شهدای روستای انالوجه
<a href="http://parstools.com/">

فید خوان rss reader

طراح قالب
ثامن تـــم
امکانات وب


بازدید امروز: 2
بازدید دیروز: 13
کل بازدیدها: 215563

به گزارش باشگاه خبرنگاران، حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار، قم را شهر «علم و جهاد و بصیرت» خواندند و با اشاره به شکل گیری این شهر براساس حرکت جهادی توأم با بصیرت افزودند: قم همچنانکه در طول تاریخ خود، پایگاه عظیم معارف اهل بیت علیهم السلام بوده است در دوران معاصر هم، به عنوان سرچشمه برترین معارف اسلامی و الهی، شرق و غرب دنیای اسلامی را از برکات «مجاهدت و بصیرت» علمای بزرگ خود بهره مند کرده است. ایشان با یادآوری نقش حقیقتاً ماندگار مردم قم در مقطع حساس تاریخ معاصر ایران یعنی عاشورای سال 42 و قیام 15 خرداد افزودند: قمی ها در آن مقطع مهم، با حمایت امام خمینی، نهضت روحانیت را در جامعه جاری کردند همچنانکه در سال 56 نیز با بصیرت و هوشیاری، عمق توطئه پیچیده رژیم ستمشاهی را در اهانت به امام بزرگوار درک کردند و با نثار خون جوانان خود، پیشتاز گسترش نهضت اسلامی شدند و این شهر را به خاستگاه انقلاب بزرگ اسلامی تبدیل کردند. رهبر انقلاب اسلامی، مردم قم را مردمی با اخلاص، صادق، پرصفا و برخوردار از بصیرتی مثال زدنی دانستند و افزودند: اگر بیداری مردم قم نبود طرحهای خطرناک دشمنان برای این شهر مهم، ناکام نمی ماند.

حضرت آیت الله خامنه ای شهر مقدس قم را در پرتو بیداری مردم و وجود حوزه پربرکت علمیه این شهر، پایگاه بصیرت و جهاد نامیدند و خاطرنشان کردند: مردم قم قدر حوزه و روحانیت را می دانند و در تمامی 32 سال اخیر، حضور پربرکت خود را در میدانهای دفاع از اسلام و انقلاب نشان داده اند. رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به حضور مراجع بزرگ و پربصیرت حوزه علمیه قم از زمان مرحوم آیت الله حائری تا دوران مرحوم آیت الله بروجردی و نیز مراجع بزرگ دوران اخیر از جمله آیات عظام گلپایگانی – اراکی، مرعشی و بهجت افزودند: امروز هم بحمدالله مراجع بزرگ و فضلای برجسته ای در حوزه علمیه قم وجود دارند که این حوزه را مایه برکت و مظهر مجاهدت ساخته اند.

ایشان، شکل گیری انقلاب اسلامی از مذهبی ترین شهر کشور یعنی قم و نیز رهبری امام خمینی (ره) به عنوان یک فقیه و عالم عظیم الشأن را اثبات دینی بودن ماهیت و ذات انقلاب ملت ایران دانستند و افزودند: دشمنان انقلاب نیز با درک تأثیر دینی بودن انقلاب ایران، همه تلاش خود را برای ضربه زدن به این ماهیت سعادت بخش به کار گرفته اند.

حضرت آیت الله خامنه ای ضربه زدن به «دین» و «وفاداری مردم» را دو هدف اصلی زورگویان جهانی دانستند و خاطرنشان کردند: اگر عنصر دین نبود، ممکن بود مسئولان انقلاب با گرفتن برخی امتیازات، در مقابل دشمن کوتاه بیایند اما دین اسلام اجازه تسلیم در برابر ظالم را نمی دهد و عدالت و آزادی و معنویت و پیشرفت را به همراه می آورد، به همین علت، مسئولان نظام تاکنون در مقابل استکبار کوتاه نیامده اند و از این به بعد نیز، به برکت دین، به مقابله با دشمنان اسلام و انقلاب ادامه خواهند داد.

ایشان، با اشاره به توطئه های گوناگون جبهه استبداد بین الملل برای تضعیف و انکار حقایق دینی افزودند: ماجرای سلمان رشدی، برخی فیلم های ضد دینی غربی، کاریکاتورهای موهن و قرآن سوزی از جمله تلاشهای ناکام دشمنان دین اسلام است ضمن اینکه در داخل کشور هم، دنباله روهای آنان با اشاعه بی بند و باری، اباحی گری، عرفانهای کاذب و حرکات مشابه درصدد سست کردن عقاید دینی مردم به ویژه نسل جوان هستند.

حضرت آیت الله خامنه ای در همین زمینه، اتکاء و تقویت نیروهای خود،‌افزایش روزافزون بصیرت و اطمینان به وعده های الهی را «درس بزرگ امام راحل عظیم الشأن برای ملت ایران» دانستند و خاطرنشان کردند: امام به ما آموخت که اگر مؤمنانه ایستادگی و تدبیر کنید نصرت الهی، حتماً نصیب شما خواهد بود.

رهبر انقلاب اسلامی، متزلزل کردن وفاداری مردم به نظام اسلامی را دومین هدف توطئه های دشمنان برشمردند و افزودند: علاوه بر عنصر دین، حضور و حمایت مستحکم مردم، پشتوانه ایستادگی مسئولان نظام اسلام است و دشمن نیز به همین علت، وفاداری مردم را نشانه رفته است.

حضرت آیت الله خامنه ای، شایعه پراکنی برای مأیوس کردن مردم، ایجاد بدبینی نسبت به مسئولان به ویژه رؤسای قوا، بزرگنمایی ضعفهای کشور، و نادیده گرفتن پیشرفتها و اقدامات انجام شده را از جمله روشهای مخالفان نظام اسلامی برای ضربه زدن به اعتماد و وفاداری مردم دانستند.

ایشان تأکید کردند: همچنانکه در 32 سال اخیر همه سرمایه گذاریها، طرحها و توطئه های دشمنان برای ضربه به دین و متزلزل کردن وفاداری مردم به شکست قطعی منجر شده است از این پس نیز، این گونه برنامه ریزیها و اقدامات،‌هیچ نتیجه ای برای دشمنان ملت و نظام، به دنبال نخواهد آورد. رهبر انقلاب اسلامی،‌ عکس العمل سرشار از بصیرت و سریع مردم در مقابل فتنه عاشورای سال گذشته را نمونه ای از ناکامیهای مستمر توطئه گران خواندند و خاطرنشان کردند: این واقعیات نشان می دهد که احساسات دینی مردم و معرفت و وفاداری آنان روز به روز عمیق تر شده است.

رهبر انقلاب اسلامی، حضور 40 میلیونی ملت در انتخابات سال گذشته ریاست جمهوری را رفراندومی ملی در ابراز وفاداری و اعتماد به نظام اسلامی خواندند و افزودند: دشمن عصبانی، سعی کرد با فتنه گری، آثار آن حضور ملی را خنثی کند اما مردم در مقابل فتنه نیز ایستادند و دشمن بار دیگر ناکام شد.

حضرت آیت الله خامنه ای پایداری و هوشیاری مردم در مقابل فتنه 88 را موجب واکسینه شدن کشور و مردم در مقابل میکروبهای سیاسی و اجتماعی خواندند و تأکید کردند: فتنه پس از انتخابات، برخلاف انتظار دشمن، بصیرت ملت ایران را بیشتر کرده است.

رهبر انقلاب اسلامی در تشریح تاکتیکهای جبهه استکبار به ترویج «اسلام منهای روحانیت» اشاره کردند و افزودند: آنها تأثیر شگرف روحانیت را در حرکات مردم و بیداری ملت درک کرده اند به همین علت به دنبال ترویج اسلام منهای روحانیت هستند که باید هوشیارانه با این جهتگیری دشمنان مقابله کرد.

ایشان ترویج جدایی دین از سیاست و «اسلام منهای سیاست» را از دیگر تاکتیکهای استکبار خواندند و افزودند: نقشه راه و طرح کلی دشمن برای مقابله با نظام اسلامی، می تواند برای ما نیز یک نقشه راه ترسیم کند به گونه ای که هر مسئله ای که آماج حملات آنهاست باید مورد تأکید و تکیه ما قرار گیرد.

ایشان همچنین با اشاره به تشدید تحریمهای ایران افزودند: ملت و کشور ایران از اولین سالهای انقلاب مورد تحریم بوده اند و راه مقابله با آن را بلدند به همین علت، تحریمهای اخیر نیز که با هدف تشدید فشار برروی مردم و جدا کردن آنها از نظام اسلامی طراحی شده بود،‌همچنانکه مسئولان و مردم می گفتند و عملاً نیز ثابت شد نتوانست اثر قابل توجهی بر زندگی مردم بر جای بگذارد.

رهبر انقلاب اسلامی در همین زمینه تأکید کردند ملتی که دهه 60 را با آن دشواریها و کمبودها تحمل کرده است، امروز در پرتو پیشرفتهای عظیم، به آینده خود امید و اعتماد بیشتری دارد و به همین علت در مقابله با توطئه گران می ایستد.

حضرت آیت الله خامنه ای در بخش پایانی سخنان خود چند نکته اساسی را به عنوان ضروریات رفتار مردم و مسئولان مورد تأکید قرار دادند. وحدت کلمه ملی اولین نکته ای بود که ایشان در این بحث مطرح کردند.

حضرت آیت الله خامنه ی خاطرنشان کردند: خواص و عوام باید وحدت ملی را کاملاً جدی بگیرند البته صرف حرف زدن از وحدت کافی نیست چرا که وحدت ملی شاخص هایی دارد که باید به آن پایبند بود.

همبستگی روزافزون «مردم و خواص» با قوای سه گانه به ویژه قوه مجریه دومین نکته مورد تأکید رهبری نظام بود.

تقویت ایمان دینی – تأمین نیازهای فکری جوانان و پاسخهای به روز به شبهات و سؤالات آنان، نکته اساسی دیگری بود که حضرت آیت الله خامنه ای روحانیت و حوزه های علمیه را به آن توصیه مؤکد کردند.

تلاش روحانیان، روشنفکران و افراد آگاه برای معرفی «درست و شایسته روحانیت»، تلاش جوانان برای افزایش بصیرت و دشمن شناسی، ضرورت شتاب بیشتر حرکت خوب علمی کشور و اهتمام به رفع عوامل نارضایتی و حل مشکلات مردم از دیگر نکات اساسی سخنان رهبر انقلاب اسلامی بود. ایشان در موضوع حل مشکلات مردم به مشکلات معیشتی، بیکاری، سامانه های اداری – منصوبان دستگاهها بخصوص منصوبان سطوح بالای دستگاهها و ضرورت هم افزایی و هماهنگی سازمانها اشاره کردند و افزودند: دستگاههایی مانند شهرداریها و نیروی انتظامی که ارتباط مستقیمی با مردم دارند می توانند با اقدامات خود مشکلات مردم را حل و یا برعکس نارضایتی ایجاد کنند بنابراین باید کاملاً به عملکرد خود، دقت و توجه داشته باشند.

رهبر انقلاب اسلامی در پایان سخنان خود، با تشریح نگاه و حساسیت ویژه بین الملل به شهر قم افزودند: وجود بزرگترین و پرعظمت ترین حوزه علمیه جهان اسلام و قطبهای زیارتی و معنوی از جمله ظرفیتهای ملی و بین المللی قم است.

ایشان با اشاره به مشکلات و عقب ماندگیهای شهر قم خاطرنشان کردند: پس از انقلاب از جمله در سالهای اخیر کارهای فراوانی برای حل این مشکلات انجام شده است اما مشکلاتی نظیر آب شرب مردم قم هنوز به طور کامل حل نشده ضمن اینکه در زمینه های کشاورزی و صنایع دستی نیز مردم قم مشکلاتی دارند که باید با جدیت و کار مضاعف روند حل آنها شتاب محسوسی بگیرد


سه شنبه 89/7/27 .::. 3:49 عصر .::. مدیریت .::. نظرات ()

سه شنبه 89/7/27 .::. 3:27 عصر .::. مدیریت .::. نظرات ()

همزمان با سفر رهبر معظم انقلاب اسلامی به شهر مقدس قم در سالروز ولادت با سعادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام رضا(ع) دروس خارج فقه و اصول مراجع تقلید و علمای حوزه علمیه قم در روز سه‌شنبه از سوی مراجع تقلید تعطیل اعلام شد.
براساس این گزارش، مراجع تقلید و اساتید سطح عالی حوزه علمیه قم اعلام کردند که در جریان حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در شهر مقدس قم به دیدار ایشان می روند.

 این گزارش می افزاید؛ همچنین دروس خارج حضرات آیات ناصر مکارم شیرازی، حسین نوری همدانی، لطف الله صافی گلپایگانی، حسین وحید خراسانی، جعفر سبحانی،‌ عبدالله جوادی آملی و سید موسی شبیری زنجانی فردا سه شنبه همزمان با ورود رهبر معظم انقلاب به قم تعطیل است. 
همچنین برخی از مراجع تقلید که طبق سال های گذشته در روز میلاد امام رضا (ع) مراسم عمامه گذاری برگزار می کردند، به احترام سفر رهبر معظم انقلاب اسلامی به شهر مقدس قم این برنامه را به تأخیر انداختند و اعلام کردند که در هفته آینده این مراسم برگزار خواهد شد.این در حالی است که معاندان نظام و رسانه های وابسته در روزهای گذشته تمام توان و تلاش رسانه ای خود را به کار بسته اند تا با انتشار اخبار مسموم با حمایت برخی عناصر لندن نشین، به القای اختلاف میان رهبری و مرجعیت بپردازند و در این راستا تا جایی پیش رفتند که اعلام کردند برخی مراجع همزمان با سفر رهبر معظم انقلاب قصد خروج از قم را دارند.
در این راستا حضرت آیت الله نوری همدانی که قرار بود 27 مهر ماه برای دیدار با مردم و علمای خراسان شمالی به این استان سفر کند، برای ملاقات با رهبر معظم انقلاب و حضور در این مراسم، سفر خود را به تأخیر انداخت.
از سوی دیگر برخی از مراجع که در هفته گذشته خارج از قم به سر می بردند در روزهای گذشته به این شهر برگشتند و روزهای گذشته دروس خود را برگزار کردند و فردا نیز همزمان با سفر رهبر انقلاب دروس خود را تعطیل کرده اند.
همچنین حجت الاسلام محمد رضا آشتیانی عراقی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا با بیان این که حضرت آیت الله مکارم شیرازی و دیگر مراجع تقلید اعلام داشته اند که با حضور رهبر معظم انقلاب به دیدار ایشان خواهند رفت تصریح کرد: در طول تاریخ انقلاب،حوزه علمیه قم پیشگام و پیشقدم بوده است و حالا که مطلوب و محبوب شهر مقدس قم به این خطه آمده است همگان خواهند دید که عاشقان ولایت چگونه از ایشان استقبال می کنند.
گفتنی است، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، روز سه‌شنبه به شهر مقدس قم سفر خواهند کرد و در مدت نه‌روز با مراجع تقلید، علما، طلاب، روحانیان، نخبگان، خانواده شهدا و ایثارگران، طلاب غیرایرانی، اعضای جامعه مدرسین و شورای عالی حوزه‌های علمیه ،مسولان استانی، جوانان و دانشجویان و اقشار مختلف مردم دیدار و گفت‌وگو خواهند داشت.


سه شنبه 89/7/27 .::. 3:16 عصر .::. مدیریت .::. نظرات ()
 

دبیر کل جامعه وعاظ گفت: زورمداران و زرمداران که همیشه حاکمان خود فروخته را با زر و زور تحت سیطره خود قرار می‌دهند، نتوانستند احمدی نژاد و سیدحسن نصرالله را بخرند و آنها با مقاومت و تبعیت از ولایت فقیه بلای جان جنایتکاران و صهیونیزم‌ هستند.

حجت‌الاسلام جعفر شجونی در گفت‌وگو با فارس با اشاره به سفر احمدی نژاد به لبنان، گفت: آمریکا امروز از دو فرد به شدت وحشت دارد که یکی احمدی نژاد در ایران و دیگری سید‌حسن نصرالله در لبنان است.

وی اظهار داشت: در لبنان فصل جدیدی از تحولات در حال شکل‌گیری است و این نقطه عطفی که در تحولات اخیر لبنان پیش می‌آید از جهات مختلف سیاسی، اقتصادی مورد توجه است.

دبیرکل جامعه وعاظ ادامه داد: ترس آمریکا و اسرائیل از لبنان و ایران که نماد مقاومت هستند زیاد است و نزدیکی آن دو به هم وحشت آنها را بیشتر می‌کند؛ جبهه استکبار همیشه از ارتباط و نزدیکی مسلمین احساس خطر می‌کند و در طول تاریخ همواره سیاست اختلاف‌افکنی میان ملت‌های مسلمان را در دستور کار خود داشته است.

وی با استناد به آیات قرآن کریم و روایات ائمه، بیان داشت: با زورگویی و قلدری نمی‌شود در جهان حکومت کرد همچنین با زور نمی‌توان نطفه حرام یک کشور را در منطقه منعقد و آن را به عنوان ژاندارم در منطقه تثبیت کرد.

حجت‌الاسلام شجونی بیان داشت: زورمداران و زرمداران که همیشه حاکمان خود فروخته را با زر و زور تحت سیطره خود قرار می‌دهند، نتوانستند احمدی نژاد و سیدحسن نصرالله را بخرند، آنها با مقاومت و تبعیت از ولایت فقیه بلای جان جنایتکاران و صهیونیزم‌ هستند.

وی به سفر دو ماه قبل خود به لبنان و ملاقات با سید‌ حسن نصرالله اشاره کرد و گفت: سید‌حسن‌ نصرالله به بنده گفت که اگر رژیم صهیونیستی بخواهد حرکتی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران انجام دهد با واکنش حزب‌الله قدرتمند مواجه خواهد شد.

عضو جامعه روحانیت مبارز ادامه داد: ماهیت ارتباط بین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و لبنان از جنس دیگری است و پیوند عمیقی بین ملت و دولت‌های این دو وجود دارد، ایران نیز نسبت به سرنوشت لبنان و حزب‌الله بی‌تفاوت نخواهد بود.

وی یکی از آثار سفر رئیس‌جمهوری را خط بطلان کشیدن به روند مذاکرات سازش عنوان کرد و افزود: شکست این مذاکرات نتیجه اصلی این سفر است.

حجت‌الاسلام شجونی در ادامه به سفر خود به جنوب لبنان اشاره کرد و گفت: در جنوب لبنان احساس می‌کردم در یکی از استان‌های ایران هستم، تصاویر حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی و احمدی نژاد و شهید چمران در جای‌جای لبنان به چشم می‌خورد.

وی افزود: سید‌حسن نصرالله با افتخار به بنده گفت که سرباز حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستم و این حرف فشار خون دشمن را بالا برده و بسیار برایش سنگین است.

دبیر کل جامعه وعاظ در پایان گفت: همه با هم با اتحاد و مقاومت تا نابودی غده سرطانی اسرائیل ایستادگی خواهیم کرد.
 


چهارشنبه 89/7/21 .::. 5:8 عصر .::. مدیریت .::. نظرات ()
السلام علیک یا روح الله
چهارشنبه 89/7/21 .::. 4:49 عصر .::. مدیریت .::. نظرات ()
!

سایت اصلی جریان فتنه که به عنوان مهم‌ترین حامی میرحسین موسوی شناخته می‌شود، این لطیفه را تبدیل به واقعیت کرد و نوشت که اکثریت استقبال کنندگان از رئیس جمهور، از ایران و توسط قطار و اتوبوس به لبنان برده شده بودند.

به گزارش شبکه ایران، از صبح امروز و به دنبال استقبال بی‌سابقه و تاریخی مردم لبنان از رئیس جمهوری اسلامی ایران که بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشت، لطیفه‌ای میان کاربران اینترنتی دست به دست چرخید.

در این لطیفه عنوان شده بود که میرحسین موسوی در واکنش به استقبال باشکوه لبنانی‌ها از احمدی‌نژاد، بیانیه‌ای صادر کرده و در آن از حضور ایرانیانی که با کیک و ساندیس و توسط اتوبوس به لبنان برده شده بودند، خبر داده است!

این لطیفه با استقبال گسترده کابران اینترنتی مواجه شد و در شبکه‌های اجتماعی نظیر فیس‌بوک، نت ایران، کلوب و گودر (گوگل ریدر) بارها "بازنشر" شد.

با این حال، دقایقی پیش سایت اصلی جریان فتنه که به عنوان مهم‌ترین حامی میرحسین موسوی شناخته می‌شود، این لطیفه را تبدیل به واقعیت کرد و نوشت که اکثریت استقبال کنندگان از رئیس جمهور، از ایران و توسط قطار و اتوبوس به لبنان برده شده بودند!!

سایت "بالاترین" ضمن انتشار این مطلب، در دست داشتن پوسترهایی که به زبان فارسی به احمدی‌نژاد خوش آمد گفته شده بود را دلیل اثبات مدعای بامزه خود دانسته است. این درحالی است از هفته‌ها پیش پوسترهای رئیس جمهور ایران به صورت دوزبانه عربی و فارسی در بیروت نصب شده و به احمدی‌نژاد خوش‌آمدگویی صورت گرفته است.

فعالان سیاسی معتقدند عدم موفقیت جریان فتنه در بازسازی و احیای آشوب‌های خیابانی موجب شده تا این افراد تعادل روانی خود را از دست بدهند و مطالب عجیب و در عین حال بامزه‌ای را منتشر کنند.
 


چهارشنبه 89/7/21 .::. 4:33 عصر .::. مدیریت .::. نظرات ()

جلوه‌هایی از مقام و منزلت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها  را می‌توان در سیره و کلام بزرگان مشاهده کرد؛ اما یکی از ویژگی‌های این مجلله عـظیم‌الشـان که مبین جایگاه والای ایشان است شباهت به جده‌اش حضرت زهرا سلام الله علیه در معیارهای ارزشی است.

شبکه ایران نوشت: همان گونه که پیامبر (ص) در شان حضرت زهرا سلام الله علیها فرمود:‌ "فداها ابوها": (پدرش به فدایش باد)، حضرت موسی بن جعفر علیه السلام نیز در شان حضرت معصومه علیها سلام فرمود: "فداها ابوها"

 "روزی عده ای از شیعیان وارد مدینه شدند و پرسش‌هایی داشتند که می خواستند از محضر امام کاظم(ع) بپرسند. امام(ع) درسفر بودند، پرسش‌های خود را نوشته به دودمان امامت تقدیم نمودند، چون عزم سفر کردند برای پاسخ پرسش‌های خود به منزل امام(ع) شرفیاب شدند، امام کاظم(ع) مراجعت نفرموده بود و آنها امکان توقف نداشتند، از این رو حضرت معصومه(س) پاسخ آن پرسش‌ها را نوشتند و به آنها تسلیم نمودند، آنها با مسرت فراوان ازمدینه منوره خارج شدند، در بیرون مدینه با امام کاظم(ع) مصادف شدند و داستان خود را برای آن حضرت شرح دادند. هنگامی که امام(ع) پرسش‌های آنان و پاسخ‌های حضرت معصومه(س) راملاحظه کردند، سه بار فرمودند: "فداها ابوها"

همچنین حضرت معصومه علیها سلام همنام حضرت فاطمه زهراست و چون جده‌ بزرگوار خویش داراى مقام شفاعت ‏است و به واسطه این بانوى گرامى بسیارى ازشیعیان داخل بهشت مى‏گردند. در این‏باره امام صادق(ع) مى‏فرماید: آگاه باشید، براى بهشت هشت دراست؛ سه تا از آنها به سوى قم‏باز مى‏شود. در آنجا بانویى قبض روح مى‏شود. او از جمله‏ فرزندانم، و نامش فاطمه دختر موسى است. به شفاعت او همه شیعیان‏ داخل بهشت مى‏گردند.

اما یکی از گفتنی‏های در خور تامل در شان و مقام حضرت معصومه(س)، تجلی و برابری بارگاه ایشان با حضرت زهرا(س) است؛ حکایتی که سبب شد عالم فرزانه و عارف زاهد حضرت آیت الله مرعشی نجفی را به مدت شصت‌سال نخستین زائر حضرت معصومه(س) کند و در این مدت یکى از پرشکوهترین نمازهاى جماعت شهر قم به امامت این مرجع بزرگ تقلید برگزار شود.

آقای شیخ عبدالله موسیانی (از شاگردان آیه الله مرعشی) نقل می کنند که: حضرت آیه الله مرعشی نجفی به طلاب می فرمودند:علت آمدن من به قم این بود که پدرم (که از زهاد و عباد معروف بود) چهل شب در حرم حضرت علی (ع) بیتوته نمود که آن حضرت را ببیند، شبی در حالت مکاشفه حضرت را دیده بود که به ایشان می فرمایند: سید محمود چه می خواهی؟ عرض می کند: می خواهم بدانم قبر حضرت فاطمه زهرا(ع) کجا است؟ تا آن را زیارت کنم.  حضرت فرمود : من که نمی توانم (بر خلاف وصیت آن حضرت) قبر او را معلوم کنم.  عرض کرد: پس من هنگام زیارت چه کنم؟ حضرت فرمود: خدا جلال و جبروت حضرت فاطمه زهرا(ع) را به فاطمه معصومه (س) عنایت فرموده است، پس هر کس بخواهد حضرت زهرا(ع) را درک کند به زیارت فاطمه معصومه(س) برود. آیه الله مرعشی می فرمودند: پدرم مرا سفارش می کرد که من قادر به زیارت ایشان نیستم اما تو یه زیارت آن حضرت برو. لذا من به خاطر همین سفارش، برای زیارت فاطمه معصومه(س) و ثامن الائمه(ع) آمدم و به اصرار موسس حوزه علمیه قم (آیه الله حائری) در قم ماندگار شدم. آیه الله مرعشی در آن زمان می فرمودند: شصت سال است که من اول زائر حضرتم.

در برخى از یادداشت‌هاى معظم له آمده است :هنگامى که در قم سکونت کردم (1343 ق )، صبح‌ها در حرم حضرت معصومه علیهاالسّلام اقامه نماز جماعت نمى‌شد و من تنها کسى بودم که این سنّت را در آنجا رواج دادم و از شصت سال پیش به این طرف صبح زود و پیش از باز شدن درهاى حرم مطهر و زودتر از دیگران مى‌رفتم و منتظر مى‌ایستادم . این انتظار گاهى یک ساعت قبل از طلوع فجر بود تا خدّام درها را باز کنند زمستان و تابستان نداشت. در زمستان‌ها، هنگامى که برف همه جا را مى‌پوشاند، بیلچه‌اى کوچک به دست مى‌گرفتم و راه خود را به طرف صحن باز مى کردم تا خود را به حرم مطهر برسانم . در آغاز خود به تنهایى نماز مى خواندم . تا پس از مدتى یک نفر به من اقتدا کرد و پس از آن کم کم افراد دیگر اقتدا کردند و به این ترتیب نماز جماعت را در حرم مطهر آغاز کردم و تا امروز که شصت سال از آن تاریخ مى گذرد، ادامه دارد. آهسته آهسته ظهرها و شبها نیز اضافه شد و از آن پس روزى سه بار در مسجد بالاسر حضرت معصومه علیهاالسّلام و صحن شریف نماز مى‌خوانم .


شنبه 89/7/17 .::. 11:14 عصر .::. مدیریت .::. نظرات ()
   1   2      >
درباره ما

فروشگاه اینترنتی رزوه مارکت ارائه دهنده برنج و چای ایرانی و روغن حیوانی انالوجه تحویل درب منزل آدرس : basalam.com/rozveh